ابزار آشپزخانه مورد علاقه یک آشپز یک دست

ابزار آشپزخانه مورد علاقه یک آشپز یک دست

دو تا از نادرست‌ترین چیزهایی که تا به حال در مورد من گفته شده است، زیرا من به دنیا آمده‌ام که دستی از دستم در رفته است: اینکه نمی‌توانم رانندگی کنم و اینکه نمی‌توانم آشپزی کنم. در ماشین، تنها چیزی که من در آن عالی نیستم پارک موازی است، اما این فقط به این دلیل است که من یک احمق اهل فلوریدا هستم. در مورد آشپزخانه، بگذارید بگوییم عملاً یک لیست انتظار برای یک مهمانی شام در خانه من وجود دارد. آشپزخانه جایی است که من هم اضطراب و هم اشتیاقم برای زندگی را در پروژه‌های آشپزی مختلف می‌ریزم — با کمک ابزارهای مورد علاقه‌ام. در واقع، برخی از طرح‌های عمدی با یک دست یا فوق‌العاده راحت برای کاربران ناتوان، آسیب‌دیده، یا در غیر این صورت که به یک دست متکی هستند، بسیار ضعیف عمل می‌کنند. به عنوان یک آشپز خانه یک دست، متوجه شده ام که برخی از مطمئن ترین ابزار آشپزخانه من به طور اتفاقی با یک دست سازگار هستند. نان ذرت با استفاده از یک کاردک سیلیکونی پهن و یک کاسه بزرگ با کف لاستیکی از مجموعه کاسه مخلوط 3 تکه فولاد ضد زنگ OXO. وزن زیاد و روکش لاستیکی کاسه آن را محکم روی میز نگه می دارد در حالی که سایر کاسه های سبک تر از جنس استیل ضد زنگ ممکن است در اثر اختلاط بچرخند و تکان بخورند. (این کاسه‌های مخلوط‌کن سبک ممکن است در آشپزخانه‌های رستوران‌های شلوغ به خوبی کار کنند، تا حدی به این دلیل که به راحتی می‌چرخند، اما برای جلوگیری از چرخیدن کاسه به بیرون و فرود آمدن روی زمین، نیاز به استفاده فعال از هر دو دست دارند.) علاوه بر این، لبه کاسه OXO دارای یک لبه کوچک است که به من امکان می دهد کاسه را بدون نیاز به انگشتان یا فشار رو به پایین برای نگه داشتن آن در جای خود به سمت بالا کج کنم. ابزار دیگری که انجام می دهد. برای مثال، درب بازکن OXO Smooth Edge این واقعیت را تایید نمی‌کند، اما دسته‌های آن به‌قدری قفل می‌شوند که نیازی به بستن آن‌ها در حین چرخاندن دستگیره نداشته باشم. این باعث می‌شود که از نظر عملکردی نسبت به Zyliss Lock N' Lift که مکانیزم قفل را تبلیغ می‌کند اما همچنان به دستگیره‌های محکم نیاز دارد، دسترسی داشته باشد. -آشپزهای دستی در حین کار آماده سازی، یک تکنیک معمولی پخت و پز حرفه ای استفاده از یک اسکراپر نیمکتی است، مانند چیزی که من از Ateco استفاده می کنم، تا مواد خرد شده و خرد شده را از تخته برش به اجاق گاز منتقل کنید. این یک نکته عالی برای هر آشپز خانگی است، اما به ویژه برای آشپزی که یک دست است مفید است. لبه‌های باریک چاقو مانند و یک سکوی کوچک روی گردن که انگشت شما می‌تواند در آن قرار بگیرد، و بریدن غذا را با یک دست در بشقابتان آسان‌تر می‌کند. به طور خاص برای استفاده با یک دست نیز طراحی شده است. در حالی که من بسیاری از ابزار آشپزخانه ام را دوست دارم، ظروف مورد علاقه من "چنگال" شام من از Knork هستند (بله، آنها همان چیزی هستند که به نظر می رسند – ترکیبی از چاقو و چنگال). طراحی آنها برای افرادی که با یک دست غذا می خورند و همچنین افرادی که به سادگی از استفاده از چاقو در حین غذا خوردن خودداری می کنند، دوستانه است. اگر بی‌رحمانه قسمت صاف چنگال را به سینه‌های مرغ، کیک‌های خرچنگ و وافل‌های خود فشار دهید و ظرف خود را به جلو و عقب در بشقاب خود تکان دهید، Knorks برای شما مناسب است. برای تطبیق با این سبک رایج غذا خوردن، Knork کناره‌های چنگال خود را با لبه‌های اریب طراحی کرد و گردن را پهن کرد تا یک پلت فرم انگشت ایجاد کند که می‌توانید هنگام «برش دادن» از آن نیرو وارد کنید. Knork می‌گوید ظروف تخت خود را طوری طراحی کرده است که روش «طبیعی غذا خوردن» مردم را تکمیل کند، اما هم ظروف تخت و هم بشقاب مهمانی Eco Knork، که دارای بریدگی لیوان شراب است، بنابراین می‌توانید «دستی برای بریدن غذایتان باز کنید» نیز عالی هستند. طراحی هایی برای افرادی مانند خودم و دیگران با مهارت محدود. برخی بیشتر به ارگونومی ظاهری خود اهمیت می دهند تا اینکه واقعاً یک کار را به خوبی انجام دهند. به عنوان مثال، گیوتین نان شیرینی را در نظر بگیرید، که مادرم با عشق برای من خرید تا اولین اتاق خوابگاه دانشگاهم را تزیین کند. اولین چیزی که متوجه شدم: خشونت حیرت انگیز آن. تیغه V شکل درخشان به نظر می رسد نوک تیز و آنقدر تیز است که کار خود را تنها با استفاده از یک دست انجام دهد. اما دلیلی وجود دارد که این چیزها در هیچ شیرینی مناسبی یافت نمی شوند – وقتی آن تیغه به صورت عمودی روی یک شیرینی تازه و معقول پایین می آید، تیغه فقط انحنای کامل شیرینی را در سوراخ خودش فرو می برد و چهره دلقکی خندان را ایجاد می کند. بدبختی باگل نان شیرینی بهتر است در حالی که صاف دراز کشیده اند برش داده شوند، به طوری که یک دست شیرینی را در جای خود نگه می دارد و دست دیگر را موازی با تخته برش می کند. یک رویکرد یک دست که این عمل را تکرار می کند ممکن است به سادگی شامل گذاشتن یک وزنه نسبتاً سنگین مانند پرس پانینی در بالای نان شیرینی باشد. با طرح‌هایی که برای کاربران یک دست طراحی شده‌اند، نمی‌خواهم آن کار را به سادگی انجام دهم، بلکه می‌خواهم کار را به خوبی انجام دهم. آشپزهای دست نمی توانند برای کاهش خستگی دست خود را عوض کنند. چند سال پیش، بسیاری از نظر دهندگان آنلاین، همزن خودکار قابلمه Üutensil را به دلیل فعال کردن آن چیزی که به عنوان افراد تنبل مزمن می دیدند، مورد تمسخر قرار می دادند، حتی زمانی که واضح بود که بسیاری از افراد دارای معلولیت می توانند از همزن اتوماتیک قابلمه بهره مند شوند. متأسفانه، این ابزار به پتانسیل خود عمل نکرد: من محصول را امتحان کردم و متوجه شدم که "ببین، بدون دست!" همزن باتری دار وقتی در برابر کوچکترین ویسکوزیته قرار گرفت تمام قدرت خود را از دست داد. اگرچه ممکن است مایعات رقیق‌تری را جابه‌جا کند – که به هر حال خطر گیر کردن یا سوختن آن‌ها در کف تابه کم است – برای سس‌ها و کاستاردهای خانگی بی‌فایده است، چه برسد به ریزوتو. تا زمانی که همزن خودکار بهتری به وجود بیاید، برچسب زدن در بازوی شخص دیگری روش انتخابی من باقی خواهد ماند.

در نهایت، در دسترس ترین ابزارها آنهایی هستند که به طرز استثنایی ساخته شده اند: یک چاقوی سرآشپز تیز و بادوام، قیچی آشپزخانه قابل اعتماد، و یک تابه نچسب درجه تجاری. یک ابزار خوب تا سال‌ها استفاده معمولی و خلاقانه‌تر را تحمل می‌کند – لیسه‌های نیمکتی که به عنوان دست دوم کار می‌کنند، کاسه‌ها در حین هم زدن شدید با یک دست در جای خود باقی می‌مانند. و طراحی خوب و متفکرانه – نوعی که کارها را سریعتر و آسان تر می کند – اغلب برای افراد دارای معلولیت نیز کار می کند. مثل همیشه، بهترین ابزار خود را به خوبی محافظت کنید و همانطور که جولیا چایلد نوشت، "از کوک‌ها و غیرآشپزها" پنهان باشید.