اگر می خواهید ضایعات بیشتری را سریعتر پردازش کنید و برای کارهای DIY آماده هستید ، می توانید تنظیمات خود را ایجاد کنید (همچنین می توانید یک سیستم بزرگتر در خارج از منزل بسازید). جسی رودنبوش ، کشاورز کرم نسل دوم که ورمی کمپوست را آموزش می دهد و کرم ها و ریخته گری های خود را می فروشد ، توصیه می کند که یک سطل ذخیره سازی 12 تا 18 گالنی تهیه کنید ، چند سوراخ تخلیه در کناره ها و درپوش را بریده و صفحه ها را روی سوراخ ها بچسبانید. به می توانید یک لایه 1 تا 2 اینچی قهوه ای مرطوب-موارد غنی از کربن ، مانند روزنامه خرد شده یا مقوا ، که در بالا مورد بحث قرار گرفتیم-به قسمت پایین ملافه اضافه کنید. سپس مواد زائد خود را اضافه کنید و مقداری قهوه ای روی آن بپاشید تا غذای تازه را بپوشاند. منتظر بمانید تا کرمهای شما ضایعات را پردازش کنند و قبل از آن تعداد بیشتری اضافه کنید. روشهای مختلفی وجود دارد ، اما رودنبوش وب سایت کمپوست کردن کرم قرمز را به عنوان منبع توصیه کرد ، و برای کسانی که شروع به کار می کنند راهنمایی هایی دارد. چندین ماه (رودنبوش گفت که فرآیند ایجاد ریخته گری حدود یک چرخه دو تا سه ماهه است و تغذیه کرمهای خود را حدود دو هفته قبل از برداشت متوقف می کند.)
مواردی که باید در نظر گرفته شود: ورمی کمپوست می تواند شدیدتر از روشهای دیگر ، و قطعاً نیاز به دست زدن به کرمها دارد ، که ممکن است برخی از مردم بخواهند از آنها اجتناب کنند. اما رودنبوش گفت اگر غذای خود را پرورش می دهید و می خواهید از کودهای ارگانیک استفاده کنید ، این راهی است که باید پیش بروید. "این بهترین کود طبیعی ارگانیک است که می توانید به آن دسترسی داشته باشید و می توانید آن را به تنهایی تهیه کنید." از افزودن گوشت ، روغن ، نمک و الکل خودداری کنید. رودنبوش همچنین گفت که باید از افزودن لبنیات و حبوبات به سطل سرپوشیده اجتناب کنید ، هرچند ممکن است بتوانید آنها را به میزان کم به یک مجموعه بزرگتر در فضای باز اضافه کنید. اگر کرم های شما در محیط خنک تری زندگی می کنند ، ضایعات را کندتر متابولیزه می کنند.