هنگامی که ما به لیست مدعیان خود رسیدیم ، مجبور شدیم در مورد معیارهای خود برای داوری آنها تصمیم بگیریم. ما به راحتی از دستورالعمل حجامت SCA استفاده می کنیم ، اما می دانیم که بسیاری از رویه های آنها ، که برای ارزیابی قهوه مخصوص (بالاترین درجه در آنجا) ایجاد شده اند ، فقط برای قهوه فوری کار نمی کنند. یک دلیل این است که با قهوه فوری ، لوبیا در یک کارخانه کباب می شود و در محل کارخانه قرار می گیرد ، نه در محل آزمایش ، جایی که می توانیم در مراحل مختلف فرآیند بو دادن لوبیا را بو کنیم. همچنین ، از آنجا که شرکت ها قهوه فوری را با دم کردن آن و سپس فریز کردن یا خشک کردن اسپری آن به کریستال ها ، ما نمی توانیم اطمینان حاصل کنیم که نسبت آب به لوبیا با مشخصات SCAA است.
برای گرفتن بهتر نظرات ما از متخصصان SCAA و به طور متوسط مشروبات الکلی قهوه استفاده می کنیم ، ما به عنوان افرادی که در صنعت قهوه کار کرده اند و همچنین "غیرنظامیان" ، هر چند غیرنظامیانی که هر روز قهوه می نوشند ، استخدام شده اند. آزمایش کنندگان ما در این زمینه نمونه های خود را با استفاده از آب موجود تمیز و بدون بو تهیه کردند ، از جمله آب جمع آوری شده از چشمه ها یا جریانها (SCAA توصیه می کند از آب مقطر یا نرم شده خودداری کنید) و دستورالعمل های مربوط به بسته بندی را انجام دهید. ما می خواستیم این روند تقریبی داشته باشد كه چگونه كاربران یا مسافرین كاملا قهوه قهوه فوری خود را تهیه می كنند – بدون دماسنج ، مقیاس یا تجهیزات دیگر (اگرچه آزمایش كنندگان ما سعی كردند آب خود را با استفاده از خطوط روی گلدانهای آشپزخانه خود اندازه بگیرند).
عطر: در حالی که بسیاری از چاشنی های قهوه شامل بو کردن لوبیا های زمین برای ارزیابی رایحه آنهاست ، البته این یک گزینه فوری نبود. درعوض ، از آزمایشكنندگان خواستیم كه بوی قهوه را بعد از تزریق آب گرم ، درجه بندی كنند.

هیچ کس قهوه را خیلی نازک یا آبکی دوست ندارد. متأسفانه ، "نازک" و "آبکی" صفت های متداول در دنیای قهوه فوری هستند.
طعم: شما این حس را هنگام کمبود قهوه حس می کنید ، به آن اجازه می دهید تا در بسیاری از مناطق حس چشایی روی زبان شما جاری شود. اما شما همچنین عطرهای به اصطلاح رترو بینی را انتخاب کنید (آنهایی که بین زبان و بینی شما می گذرد). اصطلاح طعم شامل اولین برداشت های شما ("شخصیت اصلی") ، یادداشت های میان رده و بعد از ظهر است. همچنین باید در نظر داشته باشید که طعم آن چقدر شدید است. طعم بدی که ضعیف است قابل بخشش است. [یکطعمومزهبدقهوهنمیتواند
مزه داران صنعت قهوه ما به دنبال نقص های قابل توجه بودند. در حالی که برخی اختلاف نظرها در مورد میزان افزودن این ویژگی به قهوه در مقابل ازدواج با آن وجود دارد ، کمتر مورد بخشش این نقایص ناشی از لوبیا با کیفیت پایین است که توسط آفات ، بیماری یا قالب یا لوبیا در زمان اشتباه برداشت شده است. (یعنی خیلی زود یا خیلی دیر است.)
تعادل: در قهوه فوری خود ، اکثر مردم یک فنجان متعادل می خواهند – به این معنی که اسیدیته ، بدن ، پس از طعم و طعم کلی با هم کار کنند ، داشتن كیفیت ثابت در جلو ، وسط و انتهای هر جرعه. هیچ عنصر منفردی بیش از حد قوی نمی شود. از همه برجسته ترین ، آزمایش کنندگان دوست ندارند بعد از ظهرهایی که بیش از حد تلخ یا خشن باشند ،
بدن: این اندازه گیری دهان قهوه و ضخامت آن را نشان می دهد. متأسفانه ، "نازک" و "آبکی" صفت های متداول در دنیای قهوه فوری هستند. ما هر فنجان فوری را مطابق آنچه در بسته توصیه شده بود آماده كردیم تا آزمایش كنندگان تست مزه كور را در دفتر ما انجام دهند و آزمایش كنندگان در این زمینه نیز همین كار را كردند.

Residue: يعني ، هيچ كسي نبايد وجود داشته باشد. بقیه (قهوه) برای قهوه درست شده با حبوبات زمینی (معمولاً) مسئله ای نیست ، اما این یک معیار درست کردن یا شکستن برای قهوه فوری ما بود. ویسمن چیزی را که بیشتر او را در مورد بسیاری از کافه های فوری بد فاش می کند ، به ما گفت ، بافت ، و توصیف آن مانند چیزی است که "شما در پایین یک مطبوعات فرانسوی پیدا کرده اید. این گل مزه می کند ، حتی اگر ظاهراً همه حل شود. " از آزمایش کنندگان خود پرسیدیم ، آیا بلورها یا گرانول ها کاملاً حل می شوند؟ آیا قهوه احساس دانه دانه ای دارد؟
سواری: این سخت ترین چیز برای تعیین کمیت است – در واقع غیرممکن است – اما بعضی از قهوه ها می تواند بعضی افراد را دچار حالت تهوع ، لرز یا مضطرب کند. ما از آزمایش کنندگان خواسته ایم تا چنین تأثیراتی را که تجربه کرده اند گزارش دهند. از این گذشته ، در کالاهای پشتی ، یک قهوه خوش طعم می تواند بدتر از حد معمول در صعود بزرگ مواجه شود.
در دسترس بودن و قیمت: این عوامل به همان اندازه در مورد مسافرین نیز کاربرد دارد. و مسافرانی که برای کوهنوردان و کوهنوردان نیاز به یک شوک مطمئن و مقرون به صرفه دارند. انتخاب های ما باید آسان باشد و بانک را نمی شکنند.
معیارهای خاص خریدهای كاردی:
بسته بندی: آیا بدون قیچی می توان باز کرد؟ آیا می توانید بسته بندی را با دستکش یا دست های سرد یا بی حس باز کنید؟ آیا جعبه یا لوله یا بسته آن دارای لبه های تیز است که می تواند دنده ظریف را خاموش کند یا به طرز عجیبی در جیب شلوار شما بمالد؟ آیا قهوه دارای یک ظرف بزرگ است که شما باید آن را به عنوان زباله انجام دهید (و آیا به طور بالقوه می تواند در تمام دنده شما نشت کند)؟ توجه: سیستم های بارشی و ریختنی یکبار مصرف که مورد استفاده ما قرار گرفته اند بسته بندی قابل توجهی بیشتر از نمونه های آب اضافی دارند ، که یکی از دلایلی است که ما آنها را در دسته بندی دیگری قرار داده ایم.
سهولت استفاده و پاکسازی: قهوه فوری ساده ترین استفاده و تمیز کردن را دارد: کافی است آب اضافه کنید و تمام شد. سیستمهای یکبار مصرف یکبار مصرف مانند قهوه دم کرده در کیسه یا ریختن یکبار مصرف نیاز به آمادگی بیشتری دارند. این تنظیمات همچنین باید روی هر سطحی که آنها را روی آن قرار داده اید ثابت بماند در حالی که آب داغ از درون فیلتر و زمین ریخته می شود – یعنی وقتی که قهوه خود را تهیه می کنید به راحتی ضربه ای نخورید و آن را نکشید.
![مردی نشسته در تپه ای که قهوه فوری می کند. [او] کلاه و دستکش پوشیده است ، و یک چادر در پس زمینه قابل مشاهده است.](https://alisafaee.ir/wp-content/uploads/2020/04/1586404816_12_بهترین-قهوه-فوری-برای-سال-2020.jpg)
علاوه بر کور ما در دفتر کار ، سه نفر از کارمندان دو ماه را صرف آزمایش کل تیم در طول سفرهای جاده ای به ارزش 7000 مایل کردند. ما همچنین چهار تیم از ماجراجویان را برای تهیه و نوشیدن قهوه فوری در سفرهای خود ثبت نام کردیم. سه نفر از این تیمها حداقل یک نفر را داشتند که میزان قهوه آن از سطح بارتیا یا بالاتر بود. در اینجا جایی است که تیم ها نوشیدنی های خود را آماده می کنند و به همین دلیل:
- حلقه شمالی نیومکزیکو: این پیاده روی 500 مایل از طریق جنگل های ملی سانته ف و کارسون جایی است که متخصص ما آرنو هولشوه قهوه فوری را در اجاق گاز پشتی با آب چشمه ها و رودخانه ها ، تا هفت روز بین سرمایه گذاری به تمدن می روند. ایده در اینجا این بود كه وی آن را امتحان كند در جاهایی كه بعید به نظر می رسد كافی قهوه خانه خوبی پیدا كند ، حتی وقتی او به شهرها رفت.
- GR 20: كه توسط برخی "سخت ترین پیاده روی اروپا" خوانده می شود ، این دنباله دار را دنبال می كند. جزیره كورسكا برای تكمیل بیشتر دو تا سه هفته از تركیبان طول می كشد. همانطور که در اروپا رایج است ، آزمایش کنندگان ما در نزدیکی خانه های کوهستانی پراکنده در طول مسیر اردوگاه اردو زده اند. این خانه ها با هلیکوپتر لوازم مورد نیاز ، از جمله "قهوه واقعی" را وارد می کنند ، و گزینه های ما را مستقیماً با گزینه های سنتی تر (البته گران تر) انتخاب می کنند.
- سفر جاده ای میانه غربی با ترک هیچ اثری از مربیان مسافرتی: این دو نفر از آزمایش کنندگان ، که یک سال را از سفر به داکوتای شمالی به مینه سوتا به آیووا به ایلینویز به میسوری می گذرانیم ، از مدارس به جشنواره ها به مراکز بازدید کننده از اراضی عمومی بروید تا اخلاق ماجراجویی در فضای باز را آموزش دهید. آنها با كمك بودجه كفش و زندگی در خارج از سوبارو ، آنها قهوه را روی داشبورد خود با آب گلدان های RV campground تهیه كردند ، نمونه ای عالی از اینكه بسیاری از اردوگاه های زندگی واقعاً قهوه خود را تجربه می كنند.
- کالج های دانشگاهی محدوده ، کلرادو: ما تیم آزمایش کنندگان قهوه ها را در بسیاری از سفرهای پیاده روی و کمپینگ در بسیاری از تعطیلات بهار و اوایل تابستان ، با تهیه قهوه از اجاق های اردوگاه و در ارتفاع در مسیر کلرادو ، در لاک پشت لاک پشت ، در هاروارد دریاچه ، در سایه کوه تهیه کردند. آلبرت ، در Twin Lakes ، در اردوگاه تاریخی ریاست جمهوری Interlaken ، و در یک سفر تعمیر و نگهداری دنباله با بنیاد کلرادو دنباله.